100 Nätters Provsömn!

Om du inte är nöjd med din säng från SOVTEMA så hittar vi en lösning som passar just dig, om det av något skäl inte skulle finnas lösning, så erbjuder vi dig full återbetalning. Vi är säkra på att du kommer att gilla den, och att du kommer rekommendera oss vidare till din familj och vänner!Vi erbjuder gratis telefonrådgivning från 11:00 – 19:00. Besök oss gärna och testa din framtida säng. Vi strävar efter perfektion. Vi står aldrig stilla utan fortsätter att utveckla våra produkter, anpassa dem eller uppfinna helt nya – baserad på feedback från våra kunder och vetenskapliga tester. Testa innan du bestämmer dig! Vi tror att du måste testa det först innan du väljer en produkt.

Därför får du testa 100 nätter, skulle inte produkterna passa dig, tar vi tillbaka den och du får pengarna tillbaka, eller så hittar vi en lösning som passar just dig.. Ifall produkten är skadad, smutsig, på rea eller en demo exemplar så gäller ej ångerrätten.

Vi märkte snabbt att det finns olika viktiga faktorer som påverkar din sömn: komfort, temperatur, luftcirkulation, el-strålning och hållbarhet. Vår madrass är inte bara mjuk och bekväm – den bör lindra din kropp, alltid hålla en behaglig temperatur och vara hållbar. Det är därför vi har tillbringat nio månader på att resa runt hos 15 olika tillverkare för att utforska egenskaperna hos mer än 100 typer av skum. Och vi har testat all material som vi använder, dessa är godkända, miljövänliga och lämpliga till allergiker.

Vi garanterar hög kvalitet med god nattsömn.

https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/wifi.svg

ANTI-STRÅLNING

Anti- Strålnings skydd (Säng & Sänggavel)
Vi har skapat ett unikt och patenterat material som stoppar och absorberar all elektromagnetisk strålning. Några av källorna till denna strålning kan vara mobiltelefoner, bärbara datorer, WiFi, TV och andra elektriska apparater du har hemma. Under den tid du sover i våra sängar skyddas du från dessa skadliga strålningar.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/3d-ortopedic.svg

3D ORTOPEDIS

3D Ortopedisk Madrass
Madrassen består av ett speciellt memory skum material som andas och stödjer kroppen 3-dimensionellt. Den fungerar på alla delar av kroppen och stöttar alla 7 zoner. Och det skapar en känsla av tyngdlöshet.
Resultatet blir att din kropp bi behåller den rätta sov positionen och du vaknar pigg och utvilad.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bioceramic.svg

BIO-CERAMIC

Bio- Ceramic Material
Sängen innehåller Keramiska trådar speciellt utvecklade för att återanvända vår egen kropps energi likt ullens och infraröda lampors förmåga. Fukten stiger med värmen och transporteras via ullfibern ut på ett naturligt sätt. Täcket bäddar in dig och din sömn i en behaglig och trygg känsla. Detta har positiva effekter på muskelavslappning och blodcirkulationen på ett naturligt sätt när du sover.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bakterie.svg

ANTIBAKTERIELL

Nike Mikrofiber Överdrag

Mjuk, bekväm, slitstark och antibakteriell. Den är tvättbar, smutsresistent, absorberar vätska och har en stark antibakteriell effekt. Och det förstör och förhindrar tillväxten av bakterier, svampar och kvalster. Detta innebär att livslängden på din säng ökar markant.
Madrassen innehåller Aloe Vera, Olivolja, och eteriska oljor. Av det får man en avslappnad känsla och samtidigt fria luftvägar.