RISKEN FÖR ELEKTROMAGNETISK STRÅLNING!

Har du sömnproblem? Ligger du vaken i flera timmar utan att kunna somna? Det kan vara för att ni har för mycket elektromagnetisk strålning eller så har ni fel madrass som oftast orsakar problem med ryggen, nacken nervsystemet samt muskelspänningar. Vi spenderar en tredjedel utav vårt liv i sängen, därför har vi utvecklat en unik madrass och bäddmadrass som skyddar användaren utav madrassen mot all elektromagnetisk strålning som vi har hemma medans man ligger i sängen.

Elektromagnetisk strålning kommer från t.ex mobiltelefoner, Wi-fi, tv, el och från i stort sett alla elektriska apparater runt omkring i vårt hem. De elektromagnetiska strålningarna orsakar bland annat sömnproblem, onormal trötthet, huvudvärk, depression, stress, hjärtproblem och brännande hud. På sikt ökar risken för cancer och kroniska sjukdomar!

https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/wifi.svg

Anti- Strålningsskydd
(Säng & Sänggavel)

Vi har skapat ett unikt och patenterat material som stoppar och absorberar all elektromagnetisk strålning. Vi har inkluderat det här strålnings absorberande materialet i både madrasser och i sängramarna så man är helt strålningsfri medans man ligger i sängen.
Läs mer om strålningVideo