En kort överblick om hygienen i hemmet

En familj investerar idag mellan 200-500 Kr/mån för städprylar "dammsugare,
dammsugarpåsar, filter, fönsterputs, rengöringsmedel, tvättning och djuprengöring av mattor, soffor, madrasser. som vi lämna in till kemtvätt, och de är ganska kostsamt och slösar på vår dyrbaraste tid

STARCLEAN vattenfilter systemet
ersätter alla hushålls städredskap

På ett mycket enklare sätt och använder bara rent vatten. Vill du testa vår STARCLEAN och jämföra dina produkter och se skillnaden, hur enkel och effektiv den är. Boka en tid med oss, då kommer en rådgivare hem till dig helt kostnadsfritt och visar dig lugn och ro utan förpliktelser. Vi kommer lämna vårt erbjudande och där kan du se hur mycket tid och pengar du sparar med vår STARCLEAN. När du blivit övertygad att med våra produkter, ser att du får ett mycket bättre resultat. Är du varmt välkommen till oss.

Övertyga dig själv om smarta fördelar och den höga kvaliteten på STARCLEAN dammsugare och tillbehör precis där de ska användas: I ditt hem. Du kan prova enheterna i fred utan tidspress och utan någon skyldighet. Vår STARCLEAN kundtjänst kommer att förklara detaljerna och ger goda råd.

Att familjen och djuren i
huset ska må bra!

Starclean förstår de unika utmaningar som djuren i hushållet orsakar så som hår i mattor och klädsel. Smuts bifogas efter promenaden under fötterna - fördelas i huset eller lägenheten. Från erfarenheterna från decennier av forskning vet vi på Starclean : Det är orsaken till utvecklingen av den unika STARCLEAN Vattenfilter rengöringssystem med alla funktioner i ett.
Dammsuga, moppa och torka på en och samma gång
Djuprengöring, tvättning och avtorka utav sängar, soffor, mattor bilstolar etc
Fönsterputsning
Använder endast vatten till allt.

ALLERGI OCH DAMMSUGARE

Vad rekommenderar experterna? Den tyska Hud/allergi experten är sparsam med produktrekommendationer. Ändå rekommenderar han STARCLEAN för allergiker.
Anledning till rekommendation: Den höga graden av separation av allergener i vattenfilter av enheten - en föreställning som också ser till att det blir mer frisk luft. En rekommendation som du kan lita på, om du letar efter en kraftfull dammsugare som kan göra luften rent för allergiker.

Säng Djuprengöring

Varför ska man djuprengöra sängen? Madrassen och kudden har det idealiska klimaten för kvalster 20 °C-30 °C och de lever av våra hudflagor som vi tappar varje dag!
Därför tillverkade vi STARCLEAN med säng munstycke som kan ta bort alla kvalster som finns i madrasserna. Den speciellt utvecklade för STARCLEAN vattenfilter att den drar ut alla dammkvalster som finns i sängarna, den drar även ut smuts och hår genom munstycken till vattentanken och ser till att smutspartiklar inte kan läkas ut i luften och då får vi ren luft i hemmet.
För att hålla madrassen utan kvalster, man ska djuprengöra madrassen minst fyra gånger per år.

LÄS MER OM KVALSTER

Dammsugning och djuprengöring av djurhår

Husdjur ger glädje, men tyvärr en hel del arbete, särskilt när det kommer till städning av hushållet.
STARCLEAN utvecklades specifikt för att göra hushållsarbetet lättare och mycket mer bekvämt för att slippa det tunga jobbet med att ta ut mattorna för att banka de.
STARCLEAN kan ta bort katt/hunds hår och allt smuts från möbler och mattor. Turbobrush munstycket kan ta bort fläckar och smuts spår mycket lättare med 190 mm breda djurhår klädsel hår tas bort lätt från tyger

Tekniken tar ut mer, har två stora fördelar.

Mycket effektiv dammborttagning, Starclean har revolutionerat dammsugning av golv och mattor.
Tack vare bindningen av dammpartiklar i vattnet och extra filter, är luften märkbart förbättrats när du dammsuger med det universala munstycket. Dessutom är en något fuktad luft utmatas resultatet med frisk luft, som efter en uppfriskande och rengör sommarregn.
Tack vare en LED lampa som sitter på munstyckets framsida så ser man enkelt smutsen som gömmer sig i hörnen.

Vatten Filtersystemet

STARCLEAN är en dammsugare med modern teknik!
Systemet använder avancerad teknik för rengöring klädsel, golv och mattor.
Den specialutvecklade STARCLEAN Vattenfilter använder vatten för tar bort damm och kvalsterdjur. Smutspartiklar kan alltså inte längre fly ut i luften.
STARCLEAN klarar allt från golv till tak.

Många speciella funktioner i ett.

Tack vare sitt speciella munstycke som dammsuger, tvättar och torkar på en och samma gång, kan den till och med kan absorbera vätskor snabbt och fullständigt.
För svåra fläckar gjorde vi ett system för STARCLEAN används och säkerställer noggrann renlighet
Dammsuger, tvättar och torkar av kakel och klinker, golv, mattor, moppar, putar fönster etc.

Möbeltvätt.

Tack vare sitt speciella munstycke som dammsuger, tvättar och torkar på en och samma gång, kan den till och med kan absorbera vätskor snabbt och fullständigt.
För svåra fläckar gjorde vi ett system för STARCLEAN används och säkerställer noggrann renlighet
Dammsuger, tvättar och torkar av madrasser, soffor, stolar, bil säten, mattor etc

Sovtema

Sovtema är ett växande företag och vi har rådgivare och vår service finns över hela Sverige.
Du kan prova våra produkter i fred utan tidspress och utan någon skyldighet i ditt hem och samtidigt så får du tips och rådgivning helt kostnadsfritt.

Kontakta oss: 0418 66 40 66
E-post: info@dammsugareservice.se


[recaptcha]