Vi spenderar en tredjedel av vårt liv i sängen!
Sömnen är viktig för att kroppen och hjärnan ska kunna återhämta sig!

Har du svårt att sova, sover du oroligt eller vaknar utan att känna dig utvilad med stel nacke, ont i axlarna och muskelspänningar?
Sömnproblem kan bero på många olika faktorer! T.ex. Fel säng, madrass, bäddmadrass, kuddar eller elektromagnetiska strålningar som vi har i hemmet kan orsaka ett allvarligt hälsoproblem!

LÄS MER

SOVTEMA Säng - är utsedd till Bäst i Test

SOVTEMA tillverkar exklusiva och innovativa sängar och sängtillbehör till bästa kvalitet. Vi har kombinerat marknadens bästa material för att skapa den perfekta sängen. En madrass och bäddmadrass som är 3D Ortopedisk och passar alla kroppstyper oavsett vikten vilket ger dig den bästa djupa sömnen som är viktig för kroppens återhämtning

Varför är djupsömnen så viktig?
Den allra viktigaste återhämtningen får vi när vi sover – och framför allt under djupsömnen, sömn behövs för att din kropp och din hjärna ska få återhämta sig och bearbeta intryck. När du sover på natten klarar du lättare av stress och påfrestningar under dagen. Sömn kan också minska risken för sjukdomar.
Dessutom återhämtar sig kroppen på cellnivå och stärker immunförsvaret, säger sömnforskare på Karolinska institutet.
Sovtema Delux Säng med alla funktioner som vår kropp behöver erbjuder den bästa komforten och stödet som hjälper dig få en hälsosam sömn

https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/wifi.svg

El- strålningsskydd
(Säng & Sänggavel)

Vi har skapat ett unikt och patenterat material som stoppar och absorberar all elektromagnetisk strålning. Under den tid du sover i våra sängar så skyddas du från dessa skadliga störningar.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bioceramic.svg

BIO-CERAMIC
Material

Material
Sängen innehåller bio keramiska trådar speciellt utvecklade för att återanvända vår egen kropps energi. Detta har positiva effekter på muskelavslappning och blodcirkulationen på ett naturligt sätt när du sover och absorberar vätska genom att du svettas under natten.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/bakterie.svg

Nike Mikrofiber
Överdrag

Den är tvättbar, mjuk, bekväm, slitstark , smuts resistent, absorberar vätska genom att du svettas under natten och har en stark antibakteriell effekt. Och det förstör och förhindrar tillväxten av bakterier, svampar och kvalster. Detta innebär att livslängden på din säng ökar markant.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/100.svg

100 Nätters
Provsömn!

Om du inte är nöjd med din säng från SOVTEMA så hittar vi en lösning som passar just dig, om det av något skäl inte skulle finnas lösning, så erbjuder vi dig full återbetalning. Vi är säkra på att du kommer att gilla den, och att du kommer rekommendera oss vidare till din familj och vänner!
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/delivery.svg

Fri Frakt

Det är inte helt enkelt att välja den perfekta sängen eller madrassen, men inte heller leverans tiden. Fri frakt inom Skåne Region, din säng levereras hem till din dörr, när vi levererar din nya säng eller madrass, så monterar vi även klart på plats efter överenskommelse,och vi tar gärna med oss din gamla säng till återvinningscentralen där den återvinns.
https://sovtema.se/wp-content/themes/sovtema/css/fonts/svg/25-year.svg

Sängar 25
års garanti

Sovtema ersätter
defekta sängar som faller
under vår 25 års garanti.

Fel madrass är ofta en anledning till problem
Med rygg, nacke, nerv- och muskelspänningar

Madrass och Bäddmadrass 3D Ortopedisk med luftcirkulation
som ger dig det maximala stödet för hela kroppen

Läs mer

King Size Säng

Exklusiv säng med alla funktioner som vår kropp behöver för att få en riktig bra och hälsosam sömn.
Madrass 3D ortopedisk med luftcirkulation ger dig det maximala stödet för hela kroppen. Bäddmadrassen 3D ortopedisk memory som formar sig efter din kropp, bio-ceramic återvinner vår energi och absorberar svett, elektromagnetiska strålningsskydd, antibakteriell. Sängarna är gjorda utav äkta ekträ, stabila och snygga i designen.
King Size Sänggavel snygg och med strålningsskydd inbyggt. King Size säng ger dig en lyxig hotellkänsla i ditt sovrum

LÄS MERVideo

Delux sängar

Komplett säng med alla funktioner som vår kropp behöver för att få en god och hälsosam sömn Madrass 3D ortopedisk med luftcirkulation som ger dig det optimala stödet.
Bäddmadrassen 3D ortopedisk memory som formar sig efter din kropp, bio-ceramic återvinner vår energi och absorberar vätska genom att du svettas under natten, elektromagnetiska strålningsskydd, antibakteriell. Sängarna är gjorda utav äkta ekträ, stabila och snygga i designen. Sänggavel snygg och med strålningsskydd inbyggt. Delux säng ger dig en lyxig hotellkänsla

LÄS MERVideo

Madrass 3D Ortopedisk

Madrass 3D ortopedisk med luftcirkulation som ger dig det maximala stödet till hela kroppen. Genom att använda den förebygger eller lindrar du symtom med smärta i ryggen. Dessutom kan du kombinera madrassen och skapa en komplett säng som ger dig det ultimats sovkomforten. Tillsammans med Sovtemas kudde skapas en riktig hotellkänsla.

LÄS MERVideo

Bäddmadrass 3D Ortopedisk

För att du ska sova gott har vi valt att använda en unik kombination av en innovativ bäddmadrass konstruktion och material Bäddmadrassen 3D ortopedisk memory som formar sig efter din kropp, bio-ceramic återvinner vår energi och absorberar vätska genom att du svettas under natten, elektromagnetiska strålnings skydd,och antibakteriell.

LÄS MERVideo

Memory
kudde

Kudde som ger optimalt stöd till din nacke och axlar och motverkar spänningar. Kudden innehåller de naturliga oljorna rapsolja, ricinolja och solrosolja.

LÄS MER

Soffor & Bäddsoffor

Vi har utvecklat en unik divan soffa som ger dig en mysig och lyxig känsla varje dag samt en hälsosam sömn! Memory naturell skum med luftcirkulation ger dig det optimala stödet för ryggen och med den bästa sömn och sitt comfort. Modern design med italiensk tyg i hög kvalité som är mjukt, slitstarkt och smuts resistent. Divansoffans hörn kan du placera till höger eller till vänster exakt precis som du vill.

LÄS MER

STARCLEAN vatten filtersystem.
Djuprengöring och textilrengörning maskin

På ett mycket enklare sätt använder starclean endast rent vatten,med starclean kan du rengöra exempel: Sängar, soffor, stolar, mattor, moppar golvet, fönster etc. Vill du testa vår STARCLEAN system och jämföra dina produkter och se skillnaden, hur enkel och effektiv den är. Boka en tid med oss, då kommer en rådgivare hem till dig helt kostnadsfritt och visar dig i lugn och ro utan förpliktelser.

LÄS MER

100 % säker
betalning.

Du kan vara helt säker på betalningarna på våra webbplatser. På våra sidor så betalar du med 100 % säkerhet Vi skyddar dina uppgifter och respektera din integritet

FRI FRAKT & 100
DAGARS ÖPPET KÖP

Vi kör hem sängar fraktfritt och monteringsfritt med full returrätt om du inte skulle bli nöjd. Alltid 100 dagars öppet köp! Vi kan även återvinna valfritt dina gamla sängar. Fri frakt inom Skåne.

KVÄLLS
LEVERANS

Som ett extra tillval kan du få dina varor hemlevererade på kvällen mot en liten extra kostnad.

16000 + NÖJDA
KUNDER

Sovtema är en sängproduktion med fler än 16000 nöjda kunder. Helt enkelt snabb och säker shopping när den är som bäst!